Logo Weekbladkampen.nl


In de eerste set was het goed te zien dat er vertrouwen was meegenomen uit de vorige wedstrijd.
In de eerste set was het goed te zien dat er vertrouwen was meegenomen uit de vorige wedstrijd. (Foto: Set Up IJsselmuiden)

Set Up IJsselmuiden wint thuis van DIO Bedum in vijf sets

door Set Up IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - De wedstrijd tegen DIO Bedum Heren 2 stond op zaterdag 18 november op het programma. Nadat de vorige wedstrijd door de heren van Set Up was gewonnen gingen de heren vol vertrouwen de wedstrijd in tegen de heren uit Bedum.

In de eerste set was het goed te zien dat er vertrouwen was meegenomen uit de vorige wedstrijd. Door goed en verzorgd spel werd er snel een voorsprong gepakt op DIO Bedum. De voorsprong werd einde van de set wel is waar weggegeven maar de set werd niet meer uit handen gegeven. Eindstand van deze set was 25-23.

Grip
De tweede set was het tegenovergestelde dan de eerste set. De heren van Set Up speelden minder verzorgd waardoor het aanvalsspel niet goed uitgespeeld kon worden.DIO Bedum kreeg hierdoor meer grip op de wedstrijd en kon hun gewenste spel laten zien. Deze set ging hierom verloren met 19-25.

Vuur weer terug
De start van de derde set begon met hetzelfde spelbeeld als de tweede set en Set Up liep al snel tegen een achterstand op.Door een aantal wissels aan de kant van Set Up kwam er weer vuur in het team en zo terug in de set. Set Up kwam echter net te laat terug waardoor de set verloren ging met de eindstand 23-25.

Meer controle
In de vierde set kreeg Set Up de wedstrijd weer meer onder controle en werden de punten makkelijker gescoord. De 4e set werd dan ook uiteindelijk gewonnen met 25-22.

Beslissend
Met de stand in sets 2-2 moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden.
Set Up nam het goede spel uit de vierde set mee en kwam al snel op een voorsprong. Deze voorsprong werd in deze korte set behouden wat resulteerde in de eerste thuisoverwinning van Set Up met 15-8.

Volgende wedstrijd
De volgende wedstrijd van Set Up H1 is op zaterdag 9 december. Zij spelen dan tegen Lycurgus H2.

reageer als eerste
Meer berichten