Logo Weekbladkampen.nl


KHC toonde wederom een stukje inzet en lef zoals we dat vaak zien. Foto: John Zoetebier.
KHC toonde wederom een stukje inzet en lef zoals we dat vaak zien. Foto: John Zoetebier. (Foto: John Zoetebier)

KHC wint van WHC en houdt punten in Kampen

door KHC

In een zinderende wedstrijd heeft KHC de punten in Kampen gehouden tegen een technisch beter WHC. De Wezep Hattemerbroek Combinatie kwam naar Kampen om punten te halen, maar op beslissende momenten faalde het in de afwerking.

KAMPEN - KHC gooide er weer een stukje onverzettelijkheid tegenover en dat bracht de blauw-witten de zege. De eerste kans was voor WHC, maar doelman Justin Bruins wist deze te stoppen. In de negende minuut de eerste kans voor KHC, via een harde inzet van Jeffrey de Nooijer. Vervolgens een moeilijke fase voor KHC, maar de verdediging gaf geen krimp en wist de aanvallen af te slaan. Daarbij was er uitstekend keeperswerk van Justin Bruins die enkele prima reddingen verrichtte. Nadat Burak Alp een bal van de doellijn had gehaald kwam KHC aan de andere kant tot scoren. Joel Visscher kreeg een diepte pass van Romano Luhukay en bracht de bal voor het doel. De toegesnelde Nick Notrot nam de bal ineens op de schoen en scoorde fraai 1-0. Met hard werken sleepte KHC de 1-0 over het rustsignaal.

Na de thee een gelijk opgaande strijd waarbij KHC de nodige risico's nam. Nadat een doelpunt van WHC was afgekeurd wegens buitenspel, kwam het in de 70e minuut op gelijke hoogte. Een harde schuiver van grote afstand belandde in de linker benedenhoek. KHC kreeg het even moeilijk en een nederlaag lag op de loer. Maar de beloning kwam in de slotfase, Romano Luhukay wist met een schuiver de doelman van WHC te verschalken. In blessuretijd kwam het zelfs op 3-1 via een benutte penalty van Jeffrey de Nooijer na onderuit halen van Luhukay. De uitstekend leidende scheidsrechter Gerlof Gils uit Winschoten bracht vervolgens een eind aan de wedstrijd.

Volgende wedstrijd
Volgende week om 14.30 uur speelt KHC uit tegen het ongeslagen Flevo Boys uit Emmeloord.

reageer als eerste
Meer berichten