Logo Weekbladkampen.nl


Foto: Stadsgehoorzaal

Meesterpianiste Petkova geeft een masterclass

door de Stadsgehoorzaal Kampen

KAMPEN - Meesterpianiste Marietta Petkova geeft op zaterdag 18 november een masterclass aan pianoleerlingen van Quintus. De masterclass kan door iedereen worden bijgewoond. De openbare les begint om 16.00 uur. Locatie van deze masterclass is de foyer van de Stadsgehoorzaal.

Petkova verblijft het grootste deel van haar tijd in het buitenland. Daar speelt ze in alle grote concertzalen. Nu en dan maakt zij plek in haar agenda voor Kampen. Op donderdag 16 november geeft zij een concert in de Stadsgehoorzaal, waar zij onder andere werken van Rachmaninov en Chopin ten gehore zal brengen.

Vervolgens onderwijst zij op zaterdag 18 november een aantal getalenteerde leerlingen van Quintus. Dat doet Petkova tijdens een openbare masterclass, dus iedereen is van harte welkom bij de foyer in de Stadsgehoorzaal.

Kosten
Bezoekers van Petkova's concert op donderdag 16 november hebben gratis toegang tot de masterclass op vertoon van hun theaterticket. Overige belangstellenden betalen 5 euro bij aanvang van de les.

Kaarten

Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via de website van de Stadsgehoorzaal.

reageer als eerste
Meer berichten