Logo Weekbladkampen.nl


Obstacle Run Kampen: editie vol spektakel

KAMPEN - De vierde editie van de BJG Groep Obstacle Run Kampen vindt plaats op zaterdag 14 oktober.

Voor deze editie hebben zich al een recordaantal van bijna 400 deelnemers ingeschreven, zowel individueel als team. De organisatie is in handen van AV Isala 96. "Dit is een professioneel sportief evenement voor jong en oud waarbij we sportiviteit, mentaliteit en beweging op een erg leuke manier willen faciliteren en stimuleren in Kampen en de regio," aldus Jeroen van Veen, van de organisatie namens AV Isala 96.

Deze editie kenmerkt zich door veel vernieuwingen en een nieuwe hoofdsponsor. Bart-Jan Gardebroek, eigenaar BJG Groep, is trots op de samenwerking met AV Isala 96 en de vernieuwingen die zijn doorgevoerd. "Dat zijn onder meer een gratis Kidsrun, een afterparty, een tent met muziek, terras en koffie bij de parkvijver en een koud biertje als deelnemers over de finish komen. Ook is er een fotomoment met 'gridgirls', nieuwe hindernissen en een professionele warming-up," zegt een woordvoerder. "Naast een route van 5 en 10 kilometer is er ook een parcours van 15 kilometer. Tevens is eerder een prijsvraag uitgeschreven onder basisschoolleerlingen. Alle kinderen in Kampen zijn opgeroepen een hindernis te verzinnen en een tekening hiervan op te sturen naar de organisatie." 

Op deze manier willen we als maatschappelijk bij de stad en regio betrokken organisatie bijdragen aan sportiviteit en creativiteit onder de jeugd in Kampen én uiteraard aan sportiviteit en verbinding onder de Kampenaren," aldus Bart-Jan Gardebroek.Saphira en Anne-Marit hebben de prijsvraag voor beste hindernis gewonnen.

Op deze zaterdag begint de Kidsrun om 10.00 uur en aansluitend starten de deelnemers voor de 15 kilometer, 10 kilometer en 5 kilometer.

Inschrijven
De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar iedereen kan zich nog inschrijven op de dag zelf voor 9:30 uur. Inschrijving voor basisschoolkinderen is gratis.Alle Kampenaren worden van harte uitgenodigd om te komen kijken bij de parkvijver en deel te nemen aan de afterparty die vanaf lunchtijd begint. Locatie is het terrein van de atletiekvereniging.

Meer informatie op de website.

reageer als eerste
Meer berichten