Logo Weekbladkampen.nl


Nederlaag C1 team, maar nipte overwinning Dagteam BC Reijersdam

Het C1 team van BC Reijersdam ondernam woensdagavond de "verre "reis naar Wilhelminaoord om de strijd aan te gaan tegen BV De Kolonie. Van strijd van BC Reijersdam was niet veel sprake, want het werd een makkelijke 36-21 overwinning voor de Kolonie. Albert Plender speelde een goede partij, moyenne 7.05 maar won niet en scoorde 9 punten, Rens Jager en Arend Bossink bleven ver beneden hun normale niveau en scoorden beiden slechts 6 punten en een moyenne van resp. 2.53 en 2.30.

Het dagteam van BC Reijersdam speelde donderdagmiddag in het wijkcentrum Reyersdam de derby tegen K.B.O. en het werd een kleine overwinning van 39-37. Martin ten Hove , moyenne  1.96, won van Fix en Wim Kars, moyenne 1.32, won van Wezenberg, van K.B.O. won Bertus Krabbe van Rens Jager en Bart Hendriks van Johan de Leeuw.

In de C3 klasse speelde Reijersdam 2 de thuiswedstrijd tegen U.B.C. uit Uffelte en won met 32-26. Gerrit van Vlijmen, moyenne 1.74 en Naomi Struijk, moyenne 1.00, wonnen hun partij.

In de C4 klasse speelde Reijersdam 3 de derby tegen De IJssel en verloor de wedstrijd met 21-31. Winnaar bij Reijersdam Alie Hollander en bij De IJssel Remco de Velde Harsenhorst en Harrie Klumper.

Reageer als eerste
Meer berichten